IniciSecretariaInfos i avisos

Informacions i avisos

Resultat de recherche d'images pour "AVISOS"

>>>>[25/09/2019] INICI DE CLASSES CURS 2019-2020

Avudi DIJOUS 26/09/2019 comencen les classes dels grups de dimarts/dijous d'anglès i francès.

school_bus

>>>>[26/06/2019] NOVETAT 2019-2020 PROGRAMA PIA i RESERVA DE PLACES D'ALTRES LLENGÜES PER AL PROFESSORAT: NOU PROGRAMA PIA+

questions web

Résultat de recherche d'images pour "FORMACIÓ XTEC"Per a l'antic alumnat PIA i/o amb reserva de plaça per al professorat d'altres llengües (francès, alemany,  etc.), així com per al nou alumnat interessat en obtenir una plaça de reserva per al professorat, llegiu-vos atentament la informació que publica el Departament d'Educació en aquest enllaç referent a la normativa del nou programa PIA+.

·[26/06/2019] DATES RECOLLIDA i/o SOL·LICITUD DELS CERTIFICATS OBTINGUTS A LA CONVOCATÒRIA DE JUNY 2019:

CERTIFICATS DE NIVELL BÀSIC A2 (2n curs) i INTERMEDI B1 (3r curs) de l'alumnat oficial del centre i certificats dels candidats lliures: es podran passar a recollir per secretaria a partir del proper 10 de juliol de 2019(ATENCIÓ: consulteu l'horari d'atenció el públic durant el mes de juliol).

CERTIFICATS DE NIVELL INTERMEDI B2 (5è curs)i AVANÇAT C1 (6è curs) de l'alumnat oficial del centre i dels candidats lliures: per a obtenir aquests títols acadèmics, s'ha de realitzar prèviament una sol·licitud d'expedició de títol i el pagament de les corresponents taxes. Podeu trobar més informació sobre aquests tràmits aquí. Aquests tràmits es podran realitzar a Secretaria a partir de l'1 d'octubre de 2019en l'horari següent: de dilluns a dijous de 16h a 18h30; divendres de 9h30 a 13h30.

 

·[05/06/2019] COM PUC ENTRAR A L'APLICACIÓ CENTROSNET? : 

Tot l'alumnat OFICIAL* ha de podercentrosnet entrar a CENTROSNET, l'aplicació del centre des d'on es podran consultar les qualificacions i realitzar la matrícula de l'antic alumnat al juliol. Per a facilitar l'accés a CENTROSNET, consulteu aquesta guia pdfon trobareu explicat pas a pas el que heu de fer per a accedir-hi. Cas de tenir qualsevol dubte i/o problema tècnic, envieu un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  tot indicant breument la vostra problemàtica.

ATENCIÓ: per a entrar a CENTROSNET i poder consultar les vostres qualificacions heu d'introduir SEMPRE les dades personals dels 3 camps: USUARI (=data de naixement), CONTRASENYA (= DNI sense lletra,o NIE amb la primera lletra i sense la darrera, passaport amb tots els números i lletres) i CONTRASENYA PERSONAL (= aquella que us haureu generat vosaltres mateixos).

*NOTA:l'alumnat LLIURE pot consultar les seves qualificacions de certificació B1 i B2 d'anglès i francès en aquest enllaç, identificant-se amb les seves dades de matriculació a la convocatòria ordinària de juny 2019.

·[26/04/2019]  RECOLLIDA CERTIFICATS ANGLÈS B1 OBTINGUTS A LA CONVOCATÒRIA DE FEBRER 2019: A partir del 26/04/2019, els certificats d'anglès de nivell B1 ja es poden recollir a la Secretaria de l'escola.

 

Go to top