IniciSecretariaInformacions i avisos

Informacions i avisos

•INSTRUCCIONS PER LA CONSULTA DE NOTES ALUMNAT OFICIAL (aplicació "CENTROSNET") :

A partir d'ara, per a accedir a CENTROSNET tot l'alumnat de l'EOI Barcelona V - Sants ha de crear-se una nova CONTRASENYA PERSONAL a part de l'usuari (la vostra data de naixement) i contrasenya (el vostre DNI/NIE o Passaport amb el qual us vau inscriure al curs) seguint les instruccions que trobareu en aquest document. [ATENCIÓ: escriviu la data de naixement seguint el format DIA/MES/ANY separant les parts amb barres obliqües i sense espais i el DNI/NIE/Passaport sense la lletra final].

Recordeu que podeu accedir a CENTROSNET a través d'aquest web, al menú lateral dreta "Alumnat" > "Accés notes i expedients", o mitjançant aquest enllaç.

 

•IMPORTANT! MATRÍCULA CURS 2018-2019 NOU ALUMNAT:

A partir de mitjans de juliol es publicarà el calendari de preinscripció i matrícula del nou alumnat per al curs 2018-2019. Enguany el procés de preinscripció està previst que es dugui a terme entre els dies 03 - 06 de setembre de 2018. En breu publicarem un calendari així com una guia detallada de tots els passos a fer.

ATENCIÓ: Els tràmits de preinscripció i matrícula de l'antic i/o nou alumnat es fan ONLINE (a través d'Internet). Hi podreu accedir a través d'aquest mateix web.

 

•NOVETAT! RESERVA DE PLACES A CURSOS ORDINARIS PER A PROFESSORAT A LES EOI. CURS 2018-2019:

Per a més informació sobre el programa de reserva de places per a professorat a les EOI i el nombre de places que s'ofereixen des d'aquesta EOI Barcelona V - Sants, cliqueu en aquest enllaç.

Go to top