IniciCertificats oficials

Alumnat oficial

alumnos3· PUBLICACIÓ DE RESULTATS CURS 2017-2018: pdf

En aquest calendari podeu consultar les dates i els llocs de publicació dels resultats per als cursos d'avaluació contínua (1r, 2n i 4t) així com per als de certificació (nivells Intermedi, Avançat i C1). Accés a notes

· RECLAMACIONS QUALIFICACIONS FINALS CURS 2017-2018: pdf
En aquest document podeu consultar les dates, horaris i procediments per a presentar, si s'escau, reclamacions a les qualificacions obtingudes en els cursos d'evaluació contínua (1r, 2n i 4t) i en els de certificació (3r, 5è i C1).

· IMPORTANT! MATRÍCULA CURS 2018-19 ANTIC ALUMNAT: 

 Atenció! : cal formalitzar la matrícula en les dates previstes. Llegiu-vos atentament el full informatiu sobre la matrícula antic alumnat 2018-19 que trobareu aquí.

Hi ha quatre certificats oficials:

    • Certificat de Nivell Bàsic, en assolir els objectius del nivell bàsic.
    • Certificat de Nivell Intermedi, en assolir els objectius del nivell intermedi.
    • Certificat de Nivell Avançat, en assolir els objectius del nivell avançat.
    • Certificat de Nivell C1. +Info

LLiurament dels certificats de Nivell Bàsic i Nivell Intermedi es podran recollir a la secretaria de l'escola a partir del 12 de juliol en horari d'atenció al públic.

Sol·licituds dels títols oficials de Nivell Avançat i de Nivell C1: el tràmit s'ha de fer presencialment a la secretaria de l'escola a partir de l'1 d'octubre de dilluns a dijous de 16h a 18.30h i divendres de 9.30ha a 13.30h.

GuardarGuardarGuardar

Darreres noticies

Més llegit

Go to top