IniciCertificats oficials

Alumnat oficial

alumnat oficial web

· PUBLICACIÓ DE RESULTATS CURS 2019-2020: 

alumnos3

DIJOUS 25 DE JUNY a partir de les 00.00h:  publicació dels resultats de tots els cursos i idiomes. La consulta de les notes finals es fa a través de l'aplicació CENTROSNET:  Accés a notes  / Guia per a poder accedir a CENTROSNET

·  DATES DE REVISIÓ D'EXÀMENS i RECLAMACIONS CURS 2019-2020: 

A PARTIR DE LA PUBLICACIÓ DE RESULTATS i FINS AL 29 DE JUNY A LES 12H. Procediment: heu d'enviar un correu electrònic al vostre professor/ a la vostra professora i en còpia a la Secretaria del centre (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ), expecificant les vostres dades personals i acadèmiques (nom i cognoms, telèfon de contacte, curs/nivell i idioma) i una breu exposició del cas que motiva la reclamació. Se us respondrà el més aviat possible per correu electrònic i/o via telèfon.

 

· RECOLLIDA I/O SOL·LICITUD DE CERTIFICATS OBTINGUTS AL JUNY 2020:

CERTIFICATS DE NIVELL BÀSIC A2 (2n curs) i INTERMEDI B1 (3r curs) de l'alumnat oficial del centre: certificats A PARTIR DEL 5 D'OCTUBRE 2020 (ATENCIÓ: consulteu l'horari d'atenció el públic).


CERTIFICATS DE NIVELL INTERMEDI B2 (5è curs) i AVANÇAT C1 (6è curs) de l'alumnat oficial del centre: per a obtenir aquests títols acadèmics, s'ha de realitzar prèviament una sol·licitud d'expedició de títol i el pagament de les corresponents taxes. Podeu trobar més informació sobre aquests tràmits aquí. Aquests tràmits es podran realitzar a Secretaria a partir del 5 d'octubre de 2020 en l'horari d'atenció al públic.

Hi ha quatre certificats oficials:

    • Certificat de Nivell Bàsic A2, en assolir els objectius del nivell bàsic (en acabar el 2n curs, l'expedeix el centre i és gratuït).
    • Certificat de Nivell Intermedi B1, en assolir els objectius del nivell intermedi B1 (en acabar el 3r curs, l'expedeix el centre i és gratuït).
    • Certificat de Nivell Intermedi B2, en assolir els objectius del nivell intermedi B2 (en acabar el 5è curs, cal sol·licitar-lo i abonar la taxa corresponent).
    • Certificat de Nivell Avançat C1 (en acabar el 6è curs, cal sol·licitar-lo i abonar l a taxa corresponent).

RECORDEU:

  • LLiurament dels certificats de Nivell Bàsic A2 i Nivell Intermedi B1 obtinguts al juny 2020 >>> A PARTIR DEL 5 D'OCTUBRE 2020  en horari d'atenció al públic.
  • Sol·licituds dels títols oficials de Nivell Intermedi B2 i de Nivell Avançat C1 obtinguts al juny 2020: el tràmit s'ha de fer presencialment (si l'evolució de la pandèmia de la Covid-19 així ho permet) a la secretaria de l'escola >>>A PARTIR DEL 5 D'OCTUBRE 2020  en horari d'atenció al públic.

 

SITUACIÓ D'EXCEPCIONALITAT - COVID-19:

A causa de la situació de crisi sanitària que viu el país pel Covid-19, i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i del Govern de la Generalitat de Catalunya, a partir de l'entrada en FASE 2 de desescalada l'escola reprendrà l'atenció al públic i a l'alumnat mitjançant cita prèvia. Fins al final del curs escolar (19 de juny), l’alumnat oficial continuarà el curs de manera virtual i l'avaluació es farà de forma contínua per a tots els nivells i de forma telemàtica. L'avaluació final també es realitzarà telemàticament.


CANCEL·LACIÓ DE LES PROVES DE CERTIFICACIÓ DE LA CONVOCATÒRIA ORDINÀRIA DE MAIG-JUNY 2020. 
S'ha publicat al DOGC la Resolució EDU/975/2020, de 8 de maig, on queden  definitivament cancel·lades les proves de certificació de la convocatòria ordinària, tant per a l'alumnat oficial com per al lliure. L'alumnat oficial que s'acull a l'avaluació contínua i/o final per vies telemàtiques obtindrà igualment el títol oficial corresponent al nivell del curs acadèmic que cursi. La nota que constarà als títols oficials de tots els nivells i idiomes serà la qualificació d'APTE/A.


 ACCÉS A MOODLE: 
Per a tot aquell alumnat oficial el/la seu/seva professor/a del qual ofereixi l'opció de treballar amb una aula virtual, aquí trobareu una guia ràpida pdfper a poder crear el vostre compte d'usuari al Moodle del centre així com per a realitzar la inscripció a l'aula virtual del vostre grup i idioma.

Darreres noticies

Més llegit

Go to top